Manastur – Feleac

Saptamina trecuta m-a enervat Marius cu comentariile lui ca am imbatrinit si ca acuma scoatem 40 de minute pe tura de Feleac pe care scoteam 35 „in tinerete”. Asa ca astazi am testat piata si am scos 34:30. Am incercat sa merg exact pe traseul de demult: start, de la intrarea in padure de la capatul la Paring, si terminare, la iesirea din padure sus in Feleac, la primul stilp de curent. Am mers pe traseul pe care zicea Marius ca mergeam mai demult, pe unde am alergat si cu Radu vara asta. Am facut ~22m pina la iesirea din Faget la „cabana veche”, si dus intors a fost 1h5m.

Ce-i drept ca am ajuns terminat sus de de-abia mai respiram si inapoi m-am tirit vreo 15 minute. Dar asta nu se pune.

Timpii astia de fapt sint destul de constanti. Astia au fost timpii aproape echivalenti in 2008. Zic „aproape echivalenti”, fiindca bucata de deal din Feleac a fost pe drumul printre case, nu pe cararea direct prin padure pe care am alergat vara asta, pe care zice Marius ca alergam mai demult. Drumul printre case e un pic mai lung, care probabil explica diferenta de ~1m.

Reclame

Un gând despre „Manastur – Feleac

  1. mariuslehene

    Bravo! Ne cerem scuze daca v-am ranit la orgoliu cu comentariile despre batranete. De fapt rolul lor era sa ma scuteasca pe mine de efortul respectiv. In continuare ma trag pe fund cu tendonita. Summer Camp-u’ uli Yaguchi n-a ajutat nici ala…
    May your 34:30 ass age like wine!
    Marius

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s