Tucson Half Marathon

Astazi am fost la semi-maratonul anual din Tucson. E organizat de o organizatie pe profit, care o inteles ca daca le trebe clienti trebe facut un traseu usor. Asa ca asta e aproape tot pe deal in jos. Chiar la sfirsit sint ceva dealuri dar deja nu mai conteaza. Usor. A fost mai greu inainte de cursa. Trezitul a fost la 3 jumate, ca la linia de start nu se poate ajunge decit cu autobuzul organizatorilor care pleca pe la 4 si ceva. Asa ca am ajuns toti acolo pe la 5 jumate, desi cursa incepea numai la 7… Cred ca chestia asta se poate imbunatati. Altfel, weekendul asta a fost cel mai frig din tot anul asta: au fost aproape 0 grade la 4-5 dimineata. Cam astea au fost surprizele.

Merita facut o data, ca sa-ti scoti recordul personal, dar nu stiu daca merita banii de doua ori. Apropo, inscrierea intr-o cursa populara aici e scumpa, doamna scumpa; dincolo (in Spania) era mai ieftin: $100 vs. 15 euro. Asa ca poate e mai frumos, si clar mai gratis, sa bagi o tura prin chei pe aici decit sa alergi ca boile pe strada.

Reclame

8 gânduri despre „Tucson Half Marathon

 1. Marius Lehene

  Ba, insist pe idea ca sunt aberante preturile pentru aceste „curse”, care de fapt sunt activitati de weekend pentru burghezie. Ma gandesc sa nu mai alerg nici un astfel de „race”; folosind MapMyRun imi fac traseu de semi-maraton pe niste carari din munti d-aici, imprim niste tricouri (no ads), si-mi invit toti amicii. Ce zici, vii?

  Răspunde
 2. Marius Lehene

  daca alergam numa’ noi trei, timpu’ nu conteaza: podiumu’ e garantat. da’, va rog, pentru mine niste beef-steak dupa final…

  trebe’ s-o gandim un pic ca sa puste de traditia anuala. cumva in Summer break sau in Spring break. putem alterna intre AZ, CO si cate-un Brecon Beacons „once in a while”.

  Răspunde
   1. Marius Lehene

    re-formulez: daca alergam numa’ noi PATRU, facem ca-n Mioritza – il mazilim pe castigator ca fiind un „selfish SOB lacking team spirit”… ii bine-asa, baciule belgian?

    [scuze. am uitat ca esti alergator si tu ca si astialalti „pastores romanorum”… ]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s