2 x 8K

Astazi am fost la o cursa de 8K prin campus: runroll.org. Am facut 32m19s. Decent. Cica locul 4 in categoria mea de virsta. Incet, incet, mai schimb vreo 2 categorii si ajung si eu pe podium.

Dupa aia am mai facut o data traseul in ritm mai relaxat pentru kilometrajul de antrenament pentru semimaraton. In total, fix 1h8m pe 16K. Conform planului, pentru un semimaraton in 1h30m.

Evenimente de campus american: inainte de concurs un politist (pe Harley evident) a verificat ca traseul sa fie marcat cu conuri de plastic. Tipul cred ca se plictisea si a inceput sa faca slalom printre ele pe la vreo 40/ora. Cu o vaca de Harley. Alta chestie: inainte de start, orchestra de instrumente de suflat a universitatii a tinut un mic concert. Ati auzit vreodata Coldplay cintat la tuba? Suna mai bine decit originalul. In plus, in stil american, orchestra a venit cu coregrafie. Pina si aia care cintau la o tuba cit ei de mare faceau ceva. Asa da, nu ca penibilii aia de la filarmonica, care stau jos tot concertul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s