Cluj-Napoca Night Run

Ieri am fost la crosul de noapte din Cluj, la editia inaugurala. Au fost 5 ture prin Parcul Mare si in jurul lacului, incepind de la 8:45. L-au organizat astia de la Runners Club Cluj, care is niste meseriasi, se vede ca is pasionati. Plus ca, pe drum, m-au depasit citiva cu tricoul lor care erau beton.

Organizarea a fost buna si faina. Au avut (aproape) tot ce trebe: arc gonflabil ca sa stii unde incepe si se termina, prezentator, muzica live care suna decent, apa pe traseu, fructe/apa/ceai cald la sfirsit. Medalii si tricou pentru toti. Organizarea mi s-a parut peste media unei curse din Spania. Si mai impresionanti au fost participantii: o gramada de amatori pe care se vedea ca is pasionati. Multi dintre ei erau alergatori buni. Aia si mai meseriasi acuma erau in proces de schimbat „live style”-ul de la stat pe cur la alergator.

Ca sa fiu echidistant, sa zic si niste chestii negative. In primul rind, distanta a fost aproximativa: ba 9.3 ba 9.6. Dupa aia, ar fi fost fain sa aiba un ceas la arcul de pornire (pe sub care am trecut de 5 ori) ca sa stim si noi aia fara ceas cit ii ora. „Last but not least”, au adus o tipa sa faca incalzirea, de la cel mai nou club de fitness din Cluj (fara nume, ca nu merita reclama). Tipa aia n-avea nici in clin nici in mineca cu alergarea. La un moment facea chestii de Tae Bo pe acolo. Restul „incalzirii” a avut chestii minime de stretching si o gramada de chestii mult prea intense pentru o incalzire. Plus ca avea un zimbet explodat pe fata de parca toti din fata ei am fi fost oligofreni.

Rezultatele sint aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s