Automutilat cu toporul

Dupa cum se vede am dat drumul la televizor in Romania… Asta a fost prima stire peste care am dat la televizor cind am ajuns. Restul au fost la fel.
O axioma profunda de tot pe care am descoperit-o acuma e ca desi romanii umbla o gramada in echipamente sportive nu prea alearga nimeni. Cind ieseam din bloc in echipamentul de alergare, care s-a intimplat sa fie dintr-un poliester din ala portocaliu de prost gust, ma incadram in peisaj perfect. Numa’ cind incepeam sa alerg incepeau tantile de la scara blocului cu comentarii gen „ni si la asta ce lucra!”. Cred ca le-am nimerit pe tantile politicoase, ca au sarit cu delicatete peste chestiile implicite, adica „bou’ asta”. In tot Fagetu’ ala, in toate zilele cind am fost, n-am vazut decit trei persoane care sa alerge.
In orice caz, acasa e beton. Mincarica buna, de la doua mame, fiecare specializata pe o gramada de chestii. S-a lasat cu pancove cu socata, prajituri, ciorbe avansate, sarmale cu ciuperci si nu mai stiu cite bunatati. Berea rece, terasele in Cluj parca mai faine ca in Barcelona.

pancove.jpg

A, si chestia cea mai importanta: dupa lupte seculare care au durat doua vacante de vara mi-am luat in sfirsit carnetul de motor!! Desi, practic mi-am dat seama ca nu foloseste la mare lucru. Dupa orele de practica cu un instructor ursuz care nu deschidea gura decit cind era nervos ca sa se refuleze, mi-am dat seama ca pot sa pornesc motocicleta, uneori sa bag si in a doua, pot eventual sa iau si niste curbe pe la maxim 10km la ora si cam atit. Aia care ies direct pe strada dupa scoala asta is niste inconstienti.
Ieri am ajuns acasa pe la 12 noaptea cu BMW-ul care ne-a asteptat cuminte in gara in Sant Cugat. Cind m-am urcat in el dupa atita pauza, mi-am dat seama ca aia de la BMW totusi or inteles de la inceputul anilor 90 cum trebe sa stea o masina pe drum si sa raspunda la comenzi. Respect total. Evident ca asta nu inseamna ca zic ceva rau de Logan ca nu pot sa risc dezmostenirea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s